Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

FEDEZD FEL KÖZEPES PÖRKÖLÉSŰ KÁVÉINKAT

A közepesen pörkölt kávébabok selymes és kiegyensúlyozott, gazdag ízjegyekkel rendelkeznek.

Colombia-package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Colombia | Gyógynövényes és zamatos

A Colombia Nariño lédús érzetet kelt és gyógynövényes ízjegyekkel rendelkezik, ami a vulkanikus talajok tápláló gazdagságáról tanúskodik. A 7500 méteres magasságban, a gyönyörű és jellegzetes kolumbiai vidék között elhelyezkedő farmok ennek a csodálatos kávénak a legjavát állítják elő. Figyelemre méltó és jellegzetes íze a kávé szerelmeseinek hűséges követőit teremti meg.

Elérhető szemeskávé, kapszula és Starbucks VIA® mikroőrölt kávé kiszerelésben

Ethiopia-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Ethiopia | lágy és bársonyos

Kiváló keverék a kávé rituáléjának hódolva, tiszteletben tartva Etiópia bőséges örökségét. Bársonyosan lágy textúrájával és virágos, borsos fűszerjegyeivel tisztelegünk a kávé szülőhelye előtt.

Elérhető szemeskávé kiszerelésben

Guatemala-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Guatemala Antigua | Kakaós és lágyan fűszeres

Elegáns és kifinomult, kibontakozó ízrétegekkel – a citrom, a csokoládé és a lágy fűszer jegyei. A guatemalai Antigua-völgyet 100 éves farmjairól, tápanyagban gazdag vulkáni talajáról és a minőség próbakövének számító kávéjáról őrzik.

Elérhető szemeskávé kiszerelésben

House-Blend-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

House Blend | Élénk és kegyensúlyozott

Megtévesztően egyszerű. Latin-amerikai bab keveréke, amely csillogó, sötét gesztenye színűre pörkölt. Ízekkel teli, kiegyensúlyozó dió és kakaó ízek, csak egy kis édesség a sültből. Aroma, test és íz egyensúlyban van.

Elérhető szemeskávé és Starbucks VIA® mikroőrölt kávé kiszerelésben

Kenya-package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Kenya | Lédús és összetett

Ragyogó, lédús savakkal, alacsony boros jegyekkel és gyümölcsös ízekkel – a fekete ribizlitől és szedertől a fanyar grapefruitig, más eredetű, összetéveszthetetlen jegyekkel –, amelyek a kávé lehűlésével egyre hangsúlyosabbá válnak. A Kenya kávé mennyei jégen tálalva, és jegeskávé keverékeink fontos összetevője.

Elérhető szemeskávé kiszerelésben

PikePlace-Package1-Medium-Roast-C10-RESIZED

Pike Place® Roast | Sima és kiegyensúlyozott

A Pike Place® Roast éppúgy ünnepli büszke történelmünket a piacon, mint egy szívből jövő koccintás igényes vásárlóinknak. Akár feketén, akár tejszínnel és cukorral kiegészítve szereti, egy merész, kielégítő csészét ígérünk, amely gazdag ízű, mégis kellően kiegyensúlyozott ahhoz, hogy mindennap élvezd.

Elérhető szemeskávé, kapszula és Starbucks VIA® mikroőrölt kávé kiszerelésben