Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Indul a mandula

Indul a Mandula!

Az új év mindig új lehetőségeknek ad teret. Idén, akár megfogadod, hogy új szokásokat vezetsz be, vagy csak egyszerűen le szeretnél lassítani és egy kis időt szánni saját magadra, a Starbucks kávézóiban megtalálod a neked megfelelő italkombinációt.

A tavalyi siker után visszatér kínálatunkba a Honey Hazelnut Oat Latte és újdonságként csatlakozik hozzá a Caramelised Macadamia Oat Latte is. A szezonális italokon kívül azonban mással is készülünk Vendégeink számára.

Örömmel jelentjük, hogy a Starbucks magyarországi kávézóiban ezentúl nem számolunk fel semmiféle extra díjat a tejalternatívákért. Így ha Vendégeink inkább a növényi alapú italokat részesítik előnyben, mostantól felár nélkül kérhetik ezekkel kávéjukat.

Büszkék vagyunk rá, hogy a tejalternatívák széles skáláját kínálhatjuk felár nélkül, úgy mint a zab-, szója-, mandala- és kókuszitalt. 2023 január 3-tól pedig felár nélkül érhető el minden fenti tejalternatíva, aminek köszönhetően Vendégeink számára még könnyebb lesz a tökéletes, személyre szabott ital kiválasztása.

Az alábbiaban pedig szeretnénk néhány italkülönlegességet ajánlani személyes kedvenceink közül, amik különböző pörkölésű kávékat, szirupokat és tejalternatívákat kombinálva egyedi ízharmóniát hoznak létre.

Próbáld ki őket és találd meg a Te egyedi kedvencedet!

Almond

Mandula

Selymes marcipános ízvilág, tökéletesen illik tejes és csokoládés italokhoz

Mandulaitalok
Soy

Szója

Kellemes íz azok számára, akik nem szeretnének kísérletezni, hanem a klasszikus ízeket keresik

Szójaitalok
Coconut

Kókusz

Egy új ízvilág szokatlan kombinációkkal - tökéletes párosítás matcha és jeges italokhoz

Kókuszitalok
Oat

Zab

Tarts egy kávészünet, koncentrálj egy pillanatra magadra... élvezd kedvenc italodat a zab kellemes ízével

Zabitalok