LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
-
Őrlés és adagolás
A kávéprésben durvára őrölt, tengeri sóra hasonlító állagú kávét használjon, és 30 ml vízhez 2 evőkanálnyi őrölt kávét számítson.
ÖTLET:
Ne feledje, hogy a kávé olyan, mint a zöldség vagy a gyümölcs. Gyakran és kis mennyiségeket vásároljon belőle, hogy mindig a lehető legfrissebb kávét élvezhesse.
-
Adjon hozzá forró vizet
Töltse fel a kávéprést a tűzről épphogy levett forró vízzel. Ügyeljen arra, hogy az összes őrlemény átitatódjon.ÖTLET:
Hogy kávéja a lehető legjobb legyen, szűrt vagy palackozott vizet használjon.
-
Tegye be a búvárdugattyút, és főzze
Tegye vissza a búvárdugattyút a kávéprésbe, de ne nyomja le, és hagyja, hogy a kávé 4 percig ázzon. -
Nyomja le és töltse ki
Óvatosan nyomja le a búvárdugattyút, amíg az a kávéprés aljára nem ér, és élvezze a kávét.