Starbucks kártya

Kérdések és válaszok

Mire jó a Starbucks Kártya?

Ajándékozd meg szeretteid egy Starbucks Kártyával, aminek segítségével ők szabadon választhatnak különleges italaink, harapnivalóink közül és csatlakozhatnak a Starbucks Rewards programunkhoz, ahol még több vár rájuk! Nem kell mást tenniük, mint regisztrálniuk Kártyájukat a weboldalunkon. Jutalmaink és különleges ajánlataink csak néhány kattintásnyira vannak! A program résztvevői csillagokat gyűjtenek minden alkalommal, amikor a regisztrált Starbucks Kártyájukkal fizetnek. Ezekért a csillagokért később kedvezményeket és ingyenes jutalmakat kapnak.
 
Melyek a jutalmakhoz vezető lépések?
  • Válassz Starbucks Kártyáink közül, amelyek bármelyik magyarországi Starbucks kávézóban elérhetőek;
  • Aktiváld a Kártyát azzal, hogy megkéred a kasszánál dolgozó kollégánkat, hogy töltse fel Neked egy általad meghatározott összeggel, 1500 és 70.000 forint között;
  • Ajándékozz meg vele egy számodra igazán kedves személyt, akinek lehetősége lesz regisztrálnia a Kártyáját a Starbucks Rewards programba és megkezdenie útját a jutalmakkal teli világunkba! A Starbucks Kártyára feltöltött összeget pedig teljes egészében felhasználhatja bármelyik magyarországi Starbucks kávézóban.