Starbucks ajándéktárgyak Önnek és cégének is

Azáltal, hogy ismét lehetőség nyíilik a személyes találkozásokra, kiemelten fontossá válik az üzleti kapcsolatok ápolása és építése, melyre kiváló lehetőséget nyújthatnak minőségi ajándéktárgyaink.

A Starbucks Hungary illetve Budapest dizájnnal ellátott bögrék maradandó emléket jelenthetnek a hazánkba látogató külföldi üzleti partnerek számára.


Árajánlatot kérek
Kinek ajánljuk

Sokszínű kínálatunkban garantáltan megtalálja a vállalata profiljához legjobban illeszkedő ajándéktárgyat, legyen az elegáns és időtálló vagy fiatalos és divatos.

Amellett, hogy az újra élettel teli irodákban különlegessé tehetik a közös kávézásokat, alkalmazottai, kollégái iránt érzett elismerését is kifejezheti velük.

Árajánlatot kérek
Termékek

TERMÉKKÍNÁLATUNK

Széles ajándéktárgy választékunkban bögrék, tumblerek, poharak és kulacsok közül válogathat, annak érdekében, hogy rátaláljon az Ön igényeinek megfelelő darabra.

Árajánlatot kérek
Termékkínálat

KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT

Amennyiben ajándéktárgy kínálatunk felkeltette érdeklődését és szeretné nagyobb mennyiségben beszerezni őket, várjuk megkeresését a starbuckshungary@amrest.eu email címen, hogy személyre szabott ajánlatot állíthassunk össze az Ön igényeinek megfelelően.