Ügyfélszolgálat

Üdvözlünk a Starbucksnál! Mit tehetünk Érted?

Women Walking In Front of Starbucks Coffee House

Boldogan hallgatjuk meg vásárlóink véleményét, és mindig szívesen fogadjuk kérdéseiket, hozzászólásaikat és visszajelzéseiket. Segítséget nyújtanak abban, hogy biztosíthassuk: a Starbucks üzletekbe való látogatás mindig a lehető legjobb élményt nyújtsa. Jelen vagyunk a Facebook-on is, ezért szívesen vesszük hozzászólásait oldalunkon a következő címen: www.facebook.com/StarbucksMagyarorszag 

Ügyfélkapcsolat

E-mailben a starbuckshungary@amrest.eu címen tudod felvenni velünk a kapcsolatot, igyekezni fogunk olyan gyorsan válaszolni, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ha postai úton szeretnél velünk kapcsolatba lépni, írd meg kérdéseidet és hozzászólásaidat a következő címre: Amrest Kávézó Kft., Starbucks, 1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6. C. 2. emelet.

Egyedi ajánlatkérés ajándéktárgyainkra

Amennyiben ajándéktárgy kínálatunk felkeltette érdeklődésedet és nagyobb mennyiségben szeretnéd beszerezni őket, várjuk megkeresésed a starbuckshungary@amrest.eu e-mail címen. Ezt követően személyre szabott ajánlatot állítunk össze az igényeidnek megfelelően.

Munka a Starbucks-nál

Szereted a kávét, imádod az embereket? Ha szívesen dolgoznál a Starbucks-nál, látogass el a következő oldalra: Karrierközpont.

Médiakapcsolat

Ha a médiában dolgozol, közvetlenül kapcsolatba léphetsz velünk a starbuckshungary@amrest.eu.

Referencia igénylése

Ha korábban nekünk dolgoztál, és munkahelyi referenciát szeretnél igényelni a Starbucks-tól, küldj egy e-mailt a starbuckshungary@amrest.eu címre.