Ügyfélszolgálat

Üdvözlünk a Starbucksnál! Mit tehetünk Érted?

Women Walking In Front of Starbucks Coffee House

Boldogan hallgatjuk meg vásárlóink véleményét, és mindig szívesen fogadjuk kérdéseiket, hozzászólásaikat és visszajelzéseiket. Segítséget nyújtanak abban, hogy biztosíthassuk: a Starbucks üzletekbe való látogatás mindig a lehető legjobb élményt nyújtsa. Jelen vagyunk a Facebook-on is, ezért szívesen vesszük hozzászólásait oldalunkon a következő címen: www.facebook.com/StarbucksMagyarorszag 

Recepció

Telefonon elérhetők vagyunk a következő telefonszámon: 06-1/423-4000

Ügyfélkapcsolat

Telefonon elérhetők vagyunk a következő telefonszámon: 06-1/423-4000. Illetve e-mailt is küldhetsz a starbuckshungary@amrest.eu címre, és igyekezni fogunk olyan gyorsan válaszolni, amilyen gyorsan csak lehetséges.  Ha postai úton szeretnél velünk kapcsolatba lépni, írd meg kérdéseidet és hozzászólásaidat a következő címre: Amrest Kávézó Kft., Starbucks, 1023 Budapest, Bécsi út 13.

Munka a Starbucks-nál

Szereted a kávét, imádod az embereket? Ha szívesen dolgoznál a Starbucks-nál, látogass el a következő oldalra: Karrierközpont.

Médiakapcsolat

Ha a médiában dolgozol, közvetlenül kapcsolatba léphetsz velünk a starbuckshungary@amrest.eu.

Referencia igénylése

Ha korábban nekünk dolgoztál, és munkahelyi referenciát szeretnél igényelni a Starbucks-tól, küldj egy e-mailt a starbuckshungary@amrest.eu címre.