Internetes akadálymentesség

A Starbucks elkötelezett a sokféleség, szerepvállalás és hozzáférhetőség iránt tevékenysége minden részében. Ezek a központi értékek alapvetőek az üzletvitelünk szempontjából, és érezhetőek a mások számára nyújtott élményekben is – a kávéházainkban és az interneten.

Ennek figyelembe vételével folyamatosan fejlesztjük a Starbucks.com webhelyet, és biztosítjuk, hogy megfeleljen az USA Rehabilitációs Törvény 508-as paragrafusa és a World Wide Web konzorcium által kidolgozott Webtartalom-akadálymentességi irányelvek által javasolt legjobb megoldásoknak és szabványoknak.

A webhelyünket rendszeresen figyelik és tesztelik vállalaton belüli és külső akadálymentesítési tanácsadók. Ők segítenek azonosítani az esetleges használhatósági problémákat, és felfedezni új megoldásokat a webhely akadálymentességének továbbfejlesztéséhez.

Jelenlegi akadálymentességi funkcióink

  • Alternatív szövegmegjelenítés a megfelelő ábrákhoz és más nem szöveges elemekhez.
  • Címjellemzők a hivatkozásokhoz tartozó további információk megjelenítésére, valamint új böngészőablakok jelzésére.
  • Strukturális jelölések a fejlécek és listák jelölésére az oldalak követésének könnyebbé tételéhez.
  • Az űrlapok társítása címkékkel.
  • Adattáblázat összes cellájának társítása fejlécekhez.
  • JavaScript és stíluslapok a webhely megjelenésének és funkcionalitásának javításához. Ha ezek a technológiák nem elérhetők, alternatív tartalmakat jelenítünk meg olyan helyeken, ahol a használhatósági élmény biztosításához ez szükséges.

Folyamatosan teszünk erőfeszítéseket további akadálymentesítési megoldások alkalmazására. A webhely fejlesztése során végzett esetleges változtatásokat itt, az akadálymentességi nyilatkozatunkban jelezzük. Így bármikor tudomást szerezhet az előrehaladásról.