KÜLDETÉSÜNK

Felpezsdítjük és gazdagítjuk a lelket: egy ember, egy csésze, egy közösség, egy időben.

Az alábbi alapelvek tükrözik, hogyan éljük ezt meg mindennapjainkban:

Kávénk

Mindig is a minőségről szólt és fog szólni ezután is. Állhatatosan törekszünk arra, hogy etikus módon szerezzük be a legjobb kávébabot, amelyet nagy gondossággal pörkölünk, és igyekszünk javítani azok életén, akik a kávét termesztik. Nagyon komolyan vesszük mindezt, így munkánknak sosincs vége. 

Partnereink


Partnerek vagyunk, hiszen ez nem csak munka számunkra, hanem szenvedélyünk is egyben. Együtt, egymás sokféleségét elfogadva teremtjük meg azt a helyet, ahol mindenki önmaga lehet. Mindig megbecsüléssel és egymás méltóságát tiszteletben tartva bánunk másokkal. Valamennyien betartjuk ezeket az alapelveket.  

Vendégeink


Odaadásunk része, hogy kapcsolatot teremtünk vendégeinkkel, rájuk mosolygunk és felvidítjuk őket – még ha csak néhány pillanatra is. Egy tökéletes ital elkészítése csak egy része munkánknak. Ennél sokkal többről van szó: az emberi kapcsolatokról.  

Kávéházaink


Amikor vendégeinkben kialakul a hovatartozás érzése, kávézóink menedékké válnak számunkra, ahol elfelejthetik gondjukat, bajukat, és ahol találkozhatnak barátaikkal. Szórakozás ez az élet ritmusában — néha lassúbb és élvezetesebb, néha pedig gyorsabb ütemben. De mindig telítve emberséggel. 

Közösségünk


Valamennyi kávézónk egy közösség részét képezi, és mi felelősséget vállalunk azért, hogy valóban jó szomszédok legyünk. Azt szeretnénk, hogy mindenhol szívesen lássanak bennünket, bárhol is tevékenykedünk. Pozitív lépésekre serkentő motiváló erő lehetünk: közelebb hozzuk egymáshoz partnereinket, vendégeinket és a közösséget, hogy ily módon tegyük jobbá napjaikat. Tudatában vagyunk annak, hogy felelősségünk és pozitív lehetőségeink egyre nagyobbak. A világ a Starbucksra figyel, hogy ismételten követendő példát állítsunk. Mi pedig megadjuk az irányt.

Részvényeseink


Tudjuk, ha jó teljesítményt, sikereket érünk el az egyes területeken, ebből a részvényeseink is profitálnak. Teljes felelősséggel tartozunk azért, hogy minden jól működjön, és a Starbucks—valamint minden érintett fél— fennmaradjon és gyarapodni tudjon. A jövőben is.

Ezt a küldetést a következő lépésekkel hajtjuk végre:

  • A környezetvédelmi problémák megértése és az információk megosztása partnereinkkel.
  • Innovatív és rugalmas megoldások kifejlesztése a változások elősegítése érdekében.
  • Környezetbarát termékek vásárlása, értékesítése és használata.
  • Annak elismerése, hogy a pénzügyi felelősség lényeges a környezetünk jövője szempontjából.
  • A környezet iránti felelősség bevonása a vállalati értékek közé.
  • Az egyes projektek előrehaladásának mérése és felügyelete.
  • A partnerek bátorítása arra, hogy osztozzanak velünk a küldetésünkben.