Karrierközpont

Olyan, mintha barátokkal dolgoznál.

Karrierközpont Landing

Egy jó kávé mellett az álmok valóra válnak. Tudjuk jól, hogy a Starbucks az a hely, ahol a rendkívüli minden nap megtörténik. Csatlakozz hozzánk, és légy része a márkának, amit a kávé szerelmesei világszerte imádnak.
Mindennapi életünk része, hogy felpezsdítsük és gazdagítsuk a lelket – egy ember, egy csésze és egy közösség, egy időben. Ezen célunkat alkalmazottaink keltik életre, akiket Partnereknek hívunk.
Légy Te is egy közülük!
Szeretnél most jelentkezni? Lent láthatod elérhető pozícióinkat.

Barista szeretnél lenni?
Kattints ide a lehetőségekért
Vezető szeretnél lenni?
Kattints ide a lehetőségekért
Jóreggelt

Nálunk MINDEN REGGEL jó kávéval kezdődik

Mi a Starbucksnál minden pillanatot széppé tudunk varázsolni. Velünk minden nap nagyszerű lesz: egy csésze kávé és a pozitív energia varázserővel bír! Minden nap azzal a céllal megyünk be dolgozni, hogy finom kávét készítsünk barátainknak és segítsünk a világot egy kicsit szebbé tenni. Ez már 1971-ben az első Starbucks nyitásakor is így volt, és igaz mind a mai napig.

Szenvedély

Örömmel osztjuk meg szenvedélyünket

Partnereink képesek a világ legfinomabb kávéját elkészíteni. Tudásukat és szenvedélyüket örömmel osztják meg másokkal. Több tízezer módja van a kávékészítésnek itt a Starbucksnál, a lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Kreativitásoddal minden nap inspirálhatsz másokat.

Partnerség

Partnerként kezeljük egymást

Dolgozóinkat Partnereknek hívjuk, mivel egymást támogatva igyekszünk közös céljainkat elérni. Együtt valósítjuk meg a Starbucks küldetését; együtt vagyunk részei a helyi közösségnek és a világszerte ismert márkának.

Otthon

Itt otthon érezzük magunkat

Partnereink sok időt töltenek kávézóinkban – még szabadidejükben is. Vonzó számukra az a különleges hangulat, amelyet részben ők maguk hoznak létre. Itt igazán kellemes dolgozni, hiszen szabadon dönthetsz arról, hogyan tervezed meg a napodat: munkaidődet rugalmasan hozzáigazíthatod egyéb elfoglaltságaidhoz.