Conduit Street

Ez a London szívében található üzlet elegáns kávéházi hangulatot áraszt. Az üzlet kívülről is jól látható a hatalmas ablakainak köszönhetően, amelyeken keresztül a bent ülők is figyelemmel követhetik a járókelőket. A nagyobb csoportok és az esti tömeg számára az alagsor eklektikus, dohányzószerű atmoszférát és puha, vendégcsalogató ülőhelyeket kínál.  

A kialakítás és a stílus a környékre jellemző karaktert és eleganciát tükrözi. Felhasználtunk a korábbi tulajdonostól visszamaradt tárgyakat, anyagokat és belsőépítészeti elemeket. A tervezésnél több környezetvédelmi szempontot is figyelembe vettünk, többek között a visszanyert helyi anyagokat és az energiatakarékos világítást is.

Figyelemre méltó elemek az üzletben

  • A polcokhoz használt faanyag Walesben kivágott tölgyfákból származik.
  • Az újrahasznosított fapanelek egy Kentben lebontott szálloda megmentett fapadlójából származnak.
  • A keményfa az európai fenntartható erdészeti bizottság egy programjában részt vevő vállalattól származik.
  • A műtárgyak régi teásdobozokból készültek, amelyeket Boltonban egy szeméttelepről gyűjtöttek össze.
  • A favázak egy lebontott, viktória-korabeli sörfőzdéből érkeztek.
  • A világítás szintén LED-es rendszerekkel került kialakításra.