További információk a Starbucks pörkölési skáláról

A Starbucks Roast™ skála

Starbucks Roast Spectrum

A Starbucks pörkölési skálát sok év gyakorlat és tapasztalat hozta létre. A kávébabszemeknek a hőmérséklet és idő sajátos egyensúlyára van szükségük, hogy elérhessék az aroma, savasság, testesség és íz legjobb kombinációját. A kávéinkat háromféle pörkölési osztályba soroljuk – Starbucks® Blonde Roast, Medium Roast és Dark Roast –, ezekből könnyen kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb ízvilágot és intenzitást.

Az enyhén testes és bársonyos Starbucks® Blonde Roast kávék gyengéden felébresztik az érzékeidet, és megközelíthető, ízletes adagok készíthetők belőlük, enyhe pörkölt ízvilággal.
Finom és kiegyensúlyozott, közepesen pörkölt kávéink kiválóan fogyaszthatók a kávészünetekben.
Ezek a testesebb és teltebb kávék robusztus ízűek, az intenzív pörkölés jellemző esszenciájával.