A KÁVÉFŐZÉS MENETE

Kávéprés

A kávépréssel történő kávékészítés megőrzi azokat az értékes természetes olajokat, amelyeket a papírfilter felszív, így a kávéból minden íz kinyerhető, az eredmény pedig sűrű és zamatos lesz.

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

  1. Fingers feeling texture of coffee grounds

    Őrlés és adagolás

    A kávéprésben durvára őrölt, tengeri sóra hasonlító állagú kávét használjon, és 30 ml vízhez 2 evőkanálnyi őrölt kávét számítson.


    ÖTLET: 

    Ne feledje, hogy a kávé olyan, mint a zöldség vagy a gyümölcs. Gyakran és kis mennyiségeket vásároljon belőle, hogy mindig a lehető legfrissebb kávét élvezhesse.

  2. Pour Hot Water Into Coffee Press

    Adjon hozzá forró vizet

    Töltse fel a kávéprést a tűzről épphogy levett forró vízzel. Ügyeljen arra, hogy az összes őrlemény átitatódjon.


    ÖTLET: 

    Hogy kávéja a lehető legjobb legyen, szűrt vagy palackozott vizet használjon.

  3. Return plunger and let brew

    Tegye be a búvárdugattyút, és főzze

    Tegye vissza a búvárdugattyút a kávéprésbe, de ne nyomja le, és hagyja, hogy a kávé 4 percig ázzon.
  4. Push down the coffee grounds in the press

    Nyomja le és töltse ki

    Óvatosan nyomja le a búvárdugattyút, amíg az a kávéprés aljára nem ér, és élvezze a kávét.